Liittyminen

Toimisto on heinäkuun kiinni, tällä välillä uusi rekistreöintejä ei hyväksytä. Heinäkuun ilmoittautumiset tulevat kyllä perille, mutta ne hyväksytään vasta elokuussa.

Foorumit

Foorumeilla eli keskustelualueilla voit lähettää viestejä muiden käyttäjien luettaviksi. Pääset myös lukemaan muiden käyttäjien lähettämiä viestejä ja vastaamaan niihin. Keskustelualueilla on mahdollista keskustella niin leskeyteen liittyvistä kuin aivan muistakin asioista. Foorumeille kirjoitetut viestit säilyvät ja niitä voi palata lukemaan pitkien aikojen päästäkin. Tällöin viestit osaltaan siirtävät tietoa ja tuntoja myös uusille leskeytyneille. Lisäksi verkkoyhteisön jäsenet ovat koonneet sivustolle tietoa ja kokemuksia mm. leskeyteen, suruun, lapsen suruun ja oikeudellisten velvoitteiden hoitamiseen liittyen.

Rekisteröityminen

Keskustelualueet (foorumit) on tarkoitettu työikäisinä leskeytyneille ja niille pääsy vaatii rekisteröitymisen. Voit rekisteröityä täyttämällä lomakkeeseen vaaditut tiedot (kaikki tiedot ovat pakollisia) ja napsauttamalla ”Rekisteröidy” -painiketta. Saat sen jälkeen sähköpostiisi viestin: ”Rekisteröityminen odottaa tarkistusta”. Rekisteröintisi siirtyy nyt odottamaan hyväksymistä, joka kestää ajankohdasta riippuen 1-4 päivää. Tänä aikana et vielä kirjautumaan verkkoyhteisön keskustelualueille. Rekisteröityminen on ilmaista.

Hyväksyminen

Rekisteröitymiset hyväksyy Suomen nuoret lesket ry:n työntekijä. Kun rekisteröitymisesi on hyväksytty, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin: ”Rekisteröitymisesi on hyväksytty”. Tämän jälkeen pääset asettamaan salasanan, jonka jälkeen pääset kirjautumaan salasanalla ja rekisteröimälläsi käyttäjätunnuksella.

Salasanan vaihtaminen

Voit vaihtaa salasanan verkkoyhteisössä omalla profiilisivullasi tai kirjautumissivulla kohdasta “Unohditko salasanasi?” Jos laitat valintamerkin kohtaan ”Muista minut”, kirjaudut sivuille automaattisesti avatessasi ne siltä koneelta, jolta kirjautuessasi olet valinnan tehnyt.

Muu käyttö

Rekisteröityneenä ja kirjautuneena käyttäjänä sinulla on mahdollisuus nähdä muut rekisteröityneet käyttäjät, jotka ovat kirjautuneena sivustolle sekä katsoa muiden käyttäjien profiileja ja lähettää heille yksityisviestejä. Profiilitiedoissasi muille käyttäjille näkyy oletuksena ainoastaan käyttäjätunnuksesi.  Profiilitietoja muokkaamalla voit laittaa näkyville myös muita tietoja itsestäsi ja lisätä profiilikuvan.  

Huomaathan, että mikäli olet rekisteröitynyt verkkoyhteisön vanhempaan versioon (ennen 26.2.2019), ovat siellä tekemäsi asetukset voimassa myös tässä versiossa. Voit käydä tarkistamassa asetuksesi omassa profiilissasi.

Tietosuoja- ja rekisteriselosteessa voit tarkemmin tutustua tietojesi tallentamista ja säilyttämistä koskeviin  asioihin.